رییس سازمان داوطلبان تشریح کرد:

اطعام مهمانان خدا بر سر 621 سفره مهربانی داوطلبان و خیرین / افزایش کمک به نیازمندان در پویش "هلال رحمت"

رئیس سازمان داوطلبان با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان امسال، داوطلبان جمعیت هلال احمر تاکنون میزبان مهمانان نیازمند خدا بر سر 621 سفره مهربانی هستند، گفت: هدف از برپایی سفره‌های مهربانی این است که نیکوکاران از نزدیک با مشکلات محل زندگی یا درمان نیازمندان آشنا شوند؛ البته این یک اقدام نمادین است و باعث می‌شود که مشکلات افراد نیازمند برای نیکوکاران ملموس‌تر باشد و با اعتماد بیشتری برای حمایت از آن‌ها کمک و مشارکت کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر؛ وحید سلیمی ضمن اشاره به اجرای دومین سال متوالی اجرای پویش "هلال‌رحمت"  گفت: امسال این پویش با رویکرد توزیع سبدهای معیشتی و برپایی سفره‌های مهربانی در دوبخش روستایی و شهری در سراسر کشور، نیازمندان و بیماران صعب العلاج، زنان سرپرست خانواده یا خانواده‌های بی سرپرست، ایتام و خانواده‌های کم برخوردار 227 محله از محله‌های طرح توسعه و توانمندسازی 2020 محله، آسیب دیدگان در مناطق زلزله زده خوی، خانواده‌های زندانیان و محرومان، معلولان، سالمندان و از کار افتادگان را تحت پوشش قرار داده است.

وی  اظهارکرد: خوشبختانه مردم نوع‌دوست برای کمک به هموطنانشان پیشقدم هستند و برای ایجاد تسهیل در این فرآیند معاونت امور داوطلبان جمعیت هلال احمر در استان‌ها  با مشارکت موسسه‌های خیریه و مردم نهاد و صاحبان صنایع و حامی هلال احمر برنامه ریزی گسترده ای را برای اجتناب از  موازی کاری و توزیع عادلانه سبدهای معیشتی  و برپایی سفره‌های مهربانی بصورت آبرومندانه انجام داده اند.

رئیس سازمان داوطلبان  با بیان اینکه آمار اولیه از مشارکت های مردمی در رمضان امسال در پویش " هلال رحمت"  رقم خوبی را نشان می دهد تصریح کرد: تا کنون 103 هزار و 285 سبد معیشتی  حمایتی  به ارزش تقریبی 660 میلیارد ریال  با مشارکت 12 هزار و 249  نفر روز از داوطلبان و مددکاران اجتماعی داوطلب  و مشارکت مادی نزدیک به  14 هزار خیر و داوطلب در میان نیازمندان شناسایی شده با حفظ اصل کرامت انسانی  توزیع شده است که نسبت به سال گذشته از رشد کمی‌برخوردار بوده است.

سلیمی ادامه داد: همچنین بیش از 1580 نفر از خیرین و داوطلبان تا به امروز با گستراندن 621 سفره مهربانی، میزبان بیش از  73 هزار و 790 نیازمند روزه دار در سراسر کشور بوده اند که ارزش ریالی آن بیش از 56 میلیارد ریال برآورد شده است. 
 
حساب 99999 بانک ملی و 4101034741999998 بانک مرکزی  برای کمک های نیکوکاران

سلیمی درباره شیوه‌های کمک هموطنان به پویش "هلال رحمت" تاکید کرد: بطور کلی برنامه‌های ما مشارکت جویانه است و عزیزان نیک اندیش می‌توانند با هر نیتی که دارند در بحث اطعام نیازمندان، کمکهای نقدی شان را به شماره حساب های 99999 بانک ملی و 4101034741999998 بانک مرکزی  و یا شماره کارت  های 6037997544999999 و 6367957078758336 واریز و یا با شماره گیری کدهای دستوری #9*112* و#112 *741*  در این طرح خداپسندانه مشارکت کنند. 

این مقام مسوول  با بیان اینکه  به واسطه اجرای طرح های حمایتی، اتفاق مبارکی در میان آحاد مختلف مردم و جمعیت هلال احمر به وجود آمده، تصریح کرد: شکل‌گیری نگاه مشترک، وفاق و همگرایی در بحث محرومیت زدایی و کمک رسانی به قشرهای آسیب پذیر در تامین اصلی ترین نیاز هایشان  و نگاه ویژه به آن‌ها، یک رویکرد با برکت است، ضمن اینکه جمعیت هلال احمر در جهت‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌ها گام های موثری  برداشته است،  از مردم انتظار داریم با کمک های ارزشمندشان، خدمت گزاران شان  را در این فرآیند یاری کنند.

مشاهده ۷۱
/
۱۴۰۲/۰۱/۲۱- ۱۰:۵۰
/
دوشنبه 21 فروردین 1402 - 10:50
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است