گزارش العالم از حمایت هلال احمر ایران از کودکان یتیم غزه

همزمان با ادامه نسل‌کشی رژیم جنایتکار صهیونیستی در باریکه غزه، انسان‌های آزاده در سراسر جهان برای کمک به مردم و کودکان فلسطینی تلاش می‌کنند تا زندگی شایسته‌ و درخور را برای این مردم رنج‌دیده فراهم کنند.

 به گزارش خبرنگار شبکه العالم، در این دوران سخت، جمعیت هلال احمر ایران در حال اجرای کمپینی برای توزیع کمک‌ها برای سه هزار نفر از کودکان یتیم شده در جنگ غزه است.

رجب المنیراوی» هماهنگ‌کننده برنامه توزیع کمک‌های نقدی برای یتیمان، گفت: امروز، ما در حال اجرای پروژه توزیع کمک‌های نقدی برای یتیمان در غزه هستیم. این پروژه با حمایت سخاوتمندانه جمعیت هلال احمر ایران و مردم ایران انجام می‌شود. هدف از این پروژه، فراهم کردن محیطی امن برای کودکانی است که از مصیبت های جنگ، بمباران و ویرانی رنج برده‌اند

 

وی افزود: این پروژه بخشی از مجموعه پروژه‌هایی است که توسط مردم ایران به مردم ما در غزه ارائه شده است. این حمایت‌ها مداوم و بدون وقفه ادامه دارد و به همین دلیل از مردم ایران و جمعیت هلال احمر به خاطر تلاش‌های مداومشان در طول این جنگ وحشیانه علیه مردم ما در غزه تشکر می‌کنیم.

به گفته خبرنگار العالم، با توجه به وضعیت امنیتی غزه و هدف قرار گرفتن مکرر تجمعات، این برنامه در چندین مرحله و در مکان‌های مختلف برگزار شد. خانواده‌های یتیمان تأیید کردند که کمک‌های نقدی به آنها در کنار آمدن با سختی‌های زندگی کمک کرده است.

یکی از افراد بهره مند از این کمک ها گفت: ما به دلیل شرایط سختی که تجربه می‌کنیم، برای دریافت کمک مالی برای پسر شهیدمان به اینجا آمده‌ایم. از برادرانمان در هلال احمر ایران به خاطر ارائه کمک در این شرایط دشوار سپاسگزاریم. این یک حمایت در شرایط سخت زندگی ما است.

یکی دیگر از افراد بهره مند از این کمک ها گفت: کودکان در زندگی به چیزهای زیادی نیاز دارند. آنها می‌خواهند زندگی کنند، غذا بخورند، بنوشند و یاد بگیرند. به همین دلیل از برادرانمان در جمعیت هلال احمر ایران به خاطر کمک به کودکان یتیم در شرایط سختی که غزه با آن مواجه است، تشکر می‌کنیم. امیدواریم که آنها به کمک به کودکان یتیم در غزه ادامه دهند.

سیلین» دختر شهید «احمد قادوس» گفت: ما آمدیم تا از مردم ایران حمایت مالی دریافت کنیم. هیچ چیز نمی‌تواند جای پدرم را بگیرد، اما این [حمایت] به ما کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار العالم، از آغاز نسل کشی در غزه، مردم مسلمان ایران از طریق انجمن‌ها، سازمان‌ها و گروه‌های داوطلب مختلف از مردم فلسطین متوقف نکرده اند.

در بحبوبه نسل کشی رژیم جنایتکار صهیونیستی در غزه، هلال احمر ایران طرح ها و برنامه‌هایی مختلف را برای کمک به اهالی جنگ زده در غزه درنظر دارد، از تأمین آب آشامیدنی گرفته تا تغذیه آوارگان و حمایت از یتیمان و درحال اجرای این برنامه‌هاست.

مشاهده ۳۸
/
۱۴۰۴/۰۶/۰۶- ۰۸:۱۰
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است