رئیس جمعیت هلال‌احمر در دیدار با اعضای کانون مجریان رسانه‌های دیداری:

رسانه‌ها بازویی پرتوان برای تقویت انرژی امدادگران در بحران‌ها هستند

رئیس جمعیت هلال احمر در دیدار با اعضای کانون مجریان رسانه‌های دیداری بر نقش موثر رسانه‌ها، خبرنگاران و مجریان برای اطلاع رسانی درست در مواقع بروز بحران و تقویت انرژی امدادگران تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در نشست صمیمی‌ با اعضای کانون مجریان رسانه‌های دیداری که عصر امروز در جمعیت هلال احمر برگزار شد گفت: مجریان رسانه‌های دیداری در مقاطع مختلف و بحران‌های متعدد به کمک ما آمدند و گرهی از مشکلات هلال احمر را باز کردند.
کولیوند در ادامه  با بیان اینکه جمعیت هلال احمر در صد و یکمین سالگرد تاسیس خود قرار دارد افزود: تمام اهداف و ماموریت های جمعیت هلال احمر در قرآن کریم وجود دارد. در قرآن کریم تاکید شده است که اگر یک نفر را نجات دهید تمامی انسان‌ها را نجات داده اید نکته قابل توجه اینکه تمام کسانی که در این مسیر قرار دارند از ثواب این کمک بهره مند می‌شوند و مجریان نیز در این ثواب سهیم هستند.
رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه خاطرنشان کرد: بیش از ۱۹۰ آیه قرآن در خصوص احسان و نیکوکاری وجود دارد. در اصول و دستورالعمل‌های هلال احمر کمک به دیگران  وجود دارد.  به دلیل وجود همین آیات و روایات است که هلال احمر ایران اقدام به اعزام نیروهای امدادی به ترکیه برای کمک به زلزله زدگان کرد.
کولیوند در ادامه با بیان اینکه مسیر خدمت هلال احمر، امدادگری به مردم است و با تمام کارها تفاوت دارد خاطرنشان کرد: در زلزله خوی به ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستان اسکان دادیم اما در این زلزله گروه‌های معاند خیلی فعال بودند و تلاش شان این بود که موفقیت های مردم، نهاد ها و دولت به چشم نیاید، در واقع امروز جنگ و قدرت نمایی در فضای مجازی است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر در ادامه خاطرنشان کرد: در زلزله خوی هجمه‌های تبلیغاتی بسیار سخت و سنگین بود. اما در این زلزله بالغ بر ۶۰۰ تن اقلام غذایی به خوی ارسال کردیم.
وی افزود: حواشی‌ای در زلزله خوی مطرح شد که ترکیه درصدد بوده به ایران کمک کند ولی ایران این کمک را قبول نکرده است، در صورتی که ترکیه به هیچ وجه این چنین درخواستی نداده بود. با وجود اینکه ایران خودش درگیر زلزله خوی بود، در زلزله ترکیه ۱۶ هواپیما اقلام غذایی و ادوات امدادی ارسال کرد.
کولیوند در ادامه تاکید کرد: در هجمه‌های بسیار زیادی که در خوی به ما وارد می‌شد، رسانه‌ها و مجریان کمک زیادی به ما کردند. جنس کارها در هلال احمر خیر و کمک و دست گیری از نیازمندان است. یک پیام منفی در خوی دل ۵ هزار امدادگر را شکست، رسانه‌ها در این مقاطع زمانی است که می‌توانند به این امدادگران قوت بدهند.

مجریان تلویزیون با شفاف سازی یک قدم از امدادگران هلال احمر جلوتر هستند

سعید اوحدی مشاور رئیس جمعیت هلال احمر نیز در ادامه این مراسم گفت: مجریان رسانه‌های دیداری، افرادی هستند که در سخت ترین حوادث و بحران‌ها به کمک ما آمدند. این جلسه شروع خوبی برای استفاده از ظرفیت های مجریان برای تسهیل امور در مواقع بروز بحران است. اگر اعتماد وجود داشته باشد تمام فعالیت ها رشد خواهند کرد و خلاقیت، شفافیت و کارایی بهبود می یابد.
اوحدی در ادامه خاطرنشان کرد: مجریان می‌توانند آرامش و اعتماد را به مردم منتقل کنند و اصل جهاد تبیین در مسئولیت مجریان نهفته است.
مشاور رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه بیان کرد: دشمن ۳۶۰ کانال ماهواره ای ایجاد کرده و رسانه‌های ما را هدف قرار داده است آنها، کوچک ترین اتفاقات در کشور ما را به عنوان بحران جلوه می‌دهند. وقتی مجریان شفاف سازی کنند، خود گره ای را باز می‌کنند و از امدادگران ما جلوتر هستند.

رسانه‌ها می‌توانند حلقه واسط بین مردم و مسئولان باشند
در این نشست سونیا پوریامین مجری و تهیه کننده تلویزیونی گفت: رسانه‌ها می‌توانند حلقه واسط این بین مردم و مسئولان باشند و خلاف ها و مشکلات موجود را حل کنند.

آگاه سازی مسئولیتی است که بر دوش رسانه‌ای‌ها قرار دارد
محمد جواد سلوکی  مجری و تهیه کننده برنامه تلویزیونی نیز در این برنامه گفت: دلیل اصلی حضور ما در این نشست این است که مسیر اطلاع رسانی درست، دقیق، به جا و کارآمد را کوتاه کنیم.  آگاه سازی مسئولیتی است که بر دوش ما قرار دارد. اگر در رسانه یک پیام اشتباه از سوی ما منتقل شود اتفاقات بدی رخ خواهد داد.

مشاهده ۳۱
/
۱۴۰۲/۰۲/۱۶- ۰۸:۵۰
/
شنبه 16 اردیبهشت 1402 - 08:50
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است