فعال کردن ظرفیت های علمی و فکری بانوان شاغل / طراحی الگوی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با مشارکت سازمان های مردم نهاد

درجلسه مشورتی رییس سازمان داوطلبان و مشاور امور زنان و خانواده جمعیت هلال احمر بر ضرورت فعال کردن ظرفیت های علمی و فکری بانوان شاغل جمعیت هلال احمر و نیز اجرای پروژه های توانمندسازی بانوان با حمایت نیکوکاران و تشکل های مردم نهاد تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر،  منصوره کرمی، مشاور امور زنان و خانواده جمعیت هلال احمر ، هدف نهایی برنامه‌ها و طرح‌های حوزه متبوعش را توانمندسازی بانوان شاغل جمعیت هلال احمر از طریق افزایش آگاهی و مهارت دانست.

وی با اشاره به نقش محوری بانوان در خانواده و مجریان تغییر الگوهای  فرهنگی، ایجاد تعادل بین نقش های خانه و اداری را در بانوان جمعیت هلال احمر، لازمه داشتن مهارت عنوان کرد و گفت: ارائه خدمات مشاوره و راهنمایی به بانوان و اعضای خانواده آن‌ها مسیر توانمندسازی آنها را هموارتر می‌کند .

مشاور امور زنان و خانواده جمعیت هلال احمر اظهارکرد: بانوان سرپرست خانوار قشری از جامعه هستند که به دلایل مختلف از جمله فوت همسر یا معلولیت و اعتیاد همسر، طلاق یا ... ،  سرپرستی  و مسئولیت های زندگی خانوار خود را برعهده دارند بنابراین

مشاوران زنان جمعیت هلال احمر در استان‌ها تلاش می‌کنند راهکارهای مناسب و مؤثری را برای رفع گرفتاری‌ها و کمک به توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت ارائه کنند.

کرمی ، آموزش مهارت های زندگی ، سبک فرزند پروری ، آگاه سازی  و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، فضای مجازی، اعتیاد،  تحکیم بنیان خانواده ، خودمراقبتی و مشاوره‌های شغلی  را از جمله مباحث مهم در جلسه‌های مشاوره  و راهنمایی حوزه متبوعش برشمرد.

وی همچنین با بیان این که ضریب خطر مشکلات فرهنگی به مراتب از مشکلات اقتصادی بیش تر و مشهودتر است، بر ضرورت الگوسازی بانوان موفق و نیز همسران شهدا برای رفع تهدیدهای فرهنگی در جامعه تاکید کرد.

رییس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر نیز با اشاره به عملکرد مطلوب بانوان شاغل سازمان داوطلبان در مواقع عادی و شرایط حادثه، موفقیت های برنامه‌ها  و پروژه‌های داوطلبی در سراسر کشور را مرهون مشارکت آن‌ها دانست.

وحید سلیمی خاطرنشان کرد: ظرفیت خوبی از مشارکت بانوان داوطلب در جمعیت هلال احمر وجود دارد که مددکاری اجتماعی به خصوص در مناطق محروم و کم برخوردار و نیز مواقع بحرانی  و ارایه خدمات حمایتی و فرهنگی برای اشاعه و ترویج فعالیت های داوطلبانه درجامعه از جمله آن‌هاست.

وی گفت: پروژه‌های توانمندسازی زنان منجر به توسعه پایدار می‌شوند پس باید جای ویژه در سبد حمایت نیکوکاران داشته باشند.

رییس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر تصریح کرد: از همین رو مجموعه‌ای از سمن‌های فعال در حوزه زنان  را شناسایی و اعتبارسنجی کردیم که در حال حاضر طرح های متعددی در ارتباط با توانمند سازی بانوان در حال اجرا است  اما برای کیفیت بخشی و اجرای مناسب آنها نیازمند یک بازنگری و به روز آوری با توجه به ویژگی‌های فرهنگی ، منطقه ای و آمایش سرزمینی هستیم .

 

مشاهده ۱۷
/
۱۴۰۱/۰۶/۲۷- ۱۰:۴۸
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است