داوطلبان

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مشکلات گوارشی در بیماری کوویدـ۱۹

استفاده از تغذیه مناسب، معمولاً یکی از مؤثرترین راه‌ها برای مقابله با بیماری‌های مختلف است که بیماری کرونا هم از این قاعده مستثنی نیست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ با شرکت در این دوره آموزشی و آشنایی با مشکلات گوارشی ناشی از بیماری کرونا و عوامل تغذیه‌ای مؤثر بر کاهش آثار آن، از این بحران به سلامت عبور کنیم.

توصیه می کنیم قبل از شرکت در این کلاس آمورزشی، محتوای دوره خانواده آماده در کرونا  را نیز مطالعه نمایید.

در پایان این دوره انتظار می‌رود فراگیران و اعضای خانواده آنها:

•             مشکلات گوارشی ناشی از بیماری کرونا را بشناسند و تشخیص دهند.

•             راهکارهای بهداشتی لازم در این زمینه را بدانند.

•             عوامل تغذیه‌ای تأثیرگذار بر کاهش آثار مشکلات گوارشی را بشناسند.

با توجه به اینکه جمعیت هلال احمر یک سازمان خیریه می باشد و بسیاری از فعالیتهای عام المنفعه آن، بر اساس اهدا و کمک های مردمی است، شما نیز می توانید از طریق بخش اهدای مبلغ و یا اهدای تخصص در توسعه آموزشهای جمعیت هلال احمر (شامل ترجمه متون معتبر، تهیه اینفوگرافیها و موشن گرافیها و کلیپهای جذاب، توسعه سامانه الکترونیکی، آموزشهای حضوری و...) سهیم باشید.

این دوره آموزشی با حمایت و مشارکت تشکل جمعیت حامیان زمین (پروژه آگاهی افزایی مشارکتی درباره کووید19 - UNDP/GEF/SGP) ، خیرین و داوطلبان تهیه و تدوین شده است.

شما نیز می توانید عضو خانواده بزرگ جمعیت هلال احمر شوید: لینک عضویت در جمعیت هلال احمر

فهرست مطالب

 بررسی علل به‌وجود‌آورنده مشکلات گوارشی در بیماری کوویدـ۱۹

۵دقیقه (ویدیو)

 • درس اول: بررسی علل به‌وجود‌آورنده مشکلات گوارشی در بیماری کوویدـ۱۹

۰۴:۳۳

 انواع مشکلات گوارشی در بیماری کرونا و توصیه‌های بهداشتی عمومی

 درس دوم: انواع مشکلات گوارشی در بیماری کرونا و توصیه‌های بهداشتی عمومی

 بی‌اشتهایی در بیماران کرونایی و راهکارهای تغذیه‌ای

۵دقیقه (ویدیو)

 درس سوم: بی‌اشتهایی در بیماران کرونایی و راهکارهای تغذیه‌ای

۰۴:۴۴

 درد معده؛ دل‌درد و راهکارهای تغذیه‌ای

 درس چهارم: درد معده؛ دل‌درد و راهکارهای تغذیه‌ای

 یبوست و راهکارهای تغذیه‌ای

 درس پنجم: یبوست و راهکارهای تغذیه‌ای

 اسهال و راهکارهای تغذیه‌ای

 درس ششم: اسهال و راهکارهای تغذیه‌ای

 تهوع و استفراغ و راهکارهای تغذیه‌ای

 درس هفتم: تهوع و استفراغ و راهکارهای تغذیه‌ای

 آزمون نهایی

 آزمون دوره آموزشی آشنایی با مشکلات گوارشی در بیماری کوویدـ۱۹ و مدیریت تغذیه‌ای آن

مشارکت کنندگان در تدوین محتوای دوره

مدرس دوره: دکتر میترا زراتی (دکتری تخصصی علوم تغذیه گرایش ایمونولوژی، استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایر ان و داوطلب جمعیت هلال احمر)

سایر مشارکت کنندگان در تدوین محتوا: مریم نخ‌ساز، دکتر فرید افشارجو، دکتر حمیدرضا افشارجو، امیر مختاری زاده، مجتبی طحان و  جمعیت حامیان زمین (مریم وثوقی‌فر، زهرا طهرائی نصرآبادی) و امیر مختاری زاده

تنظیم کننده نهایی دوره: مجتبی طحان

کارشناسان پشتیبان دوره: حورا افرا، الهام سادات کاشانیان، مریم گرمابدری، سعید حیدری

مسئولیت اجتماعی

مسئولیت اجتماعی، رویکردی مسئولانه از جانب صاحبان کسب‌وکار است، که در اینجا لازم است از شرکت‌ها و مؤسساتی که بر طبق مسئولیت اجتماعی خود عمل کرده و در توسعه آموزش‌های همگانی جمعیت هلال احمر سهیم هستند، مراتب قدردانی و امتنان را ابراز بداریم.

ابر آروان

برنده کیف کمک های اولیه شوید

آگاهی خانواده‌ را ارتقاء داده و جایزه بگیرید!

با هدف آمادگی در برابر مخاطرات و به منظور ارتقاء سطح آگاهی خانواده‌ به ما بپیوندید و ضمن دریافت پیام‌های آمادگی به صورت مستمر، با شرکت در مسابقات هفتگی؛ یک کیف کمک‌های اولیه را از محصولات جمعیت هلال احمر برنده شوید.

فضای مجازی(اینستاگرام)

instagram.com/rcs_education

کلمات کلیدی
admin 0
تهیه کننده:

admin 0

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *